Ervaringen

Neuro-Logisch

Ontwikkeling door B.S.M. - de Jong®   

Ervaringen met B.S.M.- de Jong® therapie

Het is voor ‘zoekende’ ouders prettig om ervaring met B.S.M.- de Jong® therapie te lezen. Wanneer u uw ervaring op de site wilt plaatsen kunt u uw verhaal mailen.

Een recensie op Facebook plaatsen kan uiteraard ook.


Bedankt alvast,

Ellie


Hallo Ellie,

Het gedrag van onze zoon (5 jaar) is een stuk rustiger geworden sinds we 3 maanden geleden met de oefeningen zijn gestart. Alleen spelen vindt hij nu heel fijn. Ook vindt hij het weer leuk om samen met mij wat te doen. Hij geniet van ‘zijn’ 20 minuten per dag 1 op 1 aandacht als we de oefeningen en massage doen. Ik ben blij dat hij bij bijna geen ongelukjes met zijn ontlasting meer heeft.

Hij gaat nu rustiger naar bed, is veel minder bang en valt makkelijker in slaap. Alleen na een drukke dag is het gaan slapen nog wat lastig.

De sfeer aan tafel is een stuk verbeterd, hij gaat steeds meer verschillende dingen eten. Alleen eieren eten blijft lastig voor hem.

Gelukkig kan ik weer van mijn zoon genieten en we blijven oefenen!

Marjolein


Hi Ellie,

Na het 1e bezoek is er veel gebeurd.

Tijdens het bezoek aan jou leek het erop dat de dyslexie van Bert werd veroorzaakt door een probleem met zijn ogen.

Hij doet nu de oefeningen en gebruikt op school een leesstandaard. Het lezen en schrijven gaat langzaam beter. Zijn juf ziet hem duidelijk vooruit gaan.

Groeten van Ineke de Groot


Beste Ellie,

Joanne (19 jaar) is sinds we met BSM zijn begonnen heel wat veranderd.  We zijn nu 4 maanden bezig.

Ze gaat nu alleen met de trein naar haar colleges in Rotterdam, iets wat ze nooit durfde te doen. Naar haar zusjes toe is ze veel meer betrokken: nu valt het haar op als er iets speelt bij ze. Ook wordt ze minder ‘egoïstisch’. 

Wat ik nooit meer had durven hopen: met haar medicatie voor nacht- incontinentie is ze gestopt.

We zijn er nog niet, we houden vol.

Groetjes Esther D.


Ellie,

Ik ben al vanaf 3 jarige leeftijd op zoek naar de oorzaak van de buikklachten van mijn dochter. Na het eerste bezoek aan jou, adviseerde je om eerst naar een osteopaat te gaan zodat het verloop van de B.S.M. dan sneller kan zijn.

Al snel na het bezoek aan de osteopaat en een paar weken oefenen is de buikpijn niet meer terug gekomen. Op school gaat het ook weer beter, omdat er geen dagen meer zijn geweest dat ze door buikpijn niet naar school kon. Ook is ze veel minder vermoeid en krijgt ze weer wat meer zelfvertrouwen.

We blijven voorlopig doorgaan met de oefeningen.

Tot gauw, AnneIk hoop nu kinderen te zien veranderen van een kind met verschillende problemen naar een gelukkig, gezond, tevreden individu

dat vol zelfvertrouwen kan deelnemen aan onze veeleisende maatschappij.

Adres: Bakboord 1, Capelle aan den IJssel

Telefoon: 06 22 22 66 89

E-mail: ellie@neuro-logisch.nl

Copyright @ All Rights Reserved